The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture / Rebecca L. Spang.
By: Spang, Rebecca L.
Material type:
TextSeries: Harvard historical studies 135. Publisher: Cambridge ; London : Harvard University Press, 2001. Description: x, 325 p. ill. 23 cm.ISBN: 0-674-00685-2.
| Item type | Current library | Call number | Materials specified | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Книга | Читальний зал 2 | TX910.F8 S63 2000 (Browse shelf(Opens below)) | I | E20000193209021123002A96 | Available | 2029935 |
Browsing Читальний зал 2 shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
| TX723.5.U38 S65 2021 Кулінарна мандрівка в Гетьманщину секрети й таємниці староукраїнської кухні середини XVII-XVIII століть : з автентичними рецептами, адаптованими кухарем-технологом Василем Дручиком | TX725.C75 K79 2019 Кримськотатарська кухня | TX740 .T98 2021 Канапка як мистецтво | TX910.F8 S63 2000 The invention of the restaurant | TX910.U38 M36 2023 Готелі Старого Львова власники ; постояльці ; авантюри | TX945.3 .S3165 2005 Kraina fast foodów | U240 .D3519 2014 t.2 Тотальний опір |
Бібліогр. : c. 247-315, Index
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.