The invention of the restaurant (Record no. 209052)

MARC details
000 -Маркер запису
Контрольне поле сталої довжини 00685nam a2200217 4500
001 -
Контрольне поле 70054
005 - Дата коректування
Контрольне поле 20180123205653.0
020 ## - Індекс ISBN
ISBN 0-674-00685-2
040 ## - Джерело каталогіз.
Код мови каталог. ukr
041 0# - Код мови видання
Код мови тексту eng
090 ## - Шифри
Поличний індекс Т5(0)
Кат. індекс TX910.F8 S63 2000
100 1# - Автор
Автор Spang, Rebecca L.
Дата 1961-
245 14 - Назва
Назва The invention of the restaurant
Продовж. назви Paris and modern gastronomic culture
Відповідальність Rebecca L. Spang
260 ## - Вихідні дані
Місце видання Cambridge
-- London
Видавництво Harvard University Press
Дата видання 2001
300 ## - Фізичний опис
Обсяг x, 325 p.
Ілл./тип відтвор. ill.
Розміри 23 cm
440 #0 - Серія
Серія Harvard historical studies
№ тому 135
504 ## - Бібліографія
Бібліографія Бібліогр. : c. 247-315, Index
960 ## - Фізичне місцезнаходження
-- T
-- A
-- L
-- b
-- 2003-09-16 00:00:00
-- 2003-09-18 00:00:00
-- 2003-10-24
964 ## -
-- 2003-09-05
988 ## -
-- 48
990 ## - Дані про замовлення
№ запису в КСО для І/О 1353
Holdings
Статус вилучення Статус втрати/відсутності Джерело класифікації чи схема поличного розташування Нумерація (об’єднаний том чи інша частина) Стан пошкодження Тип обігу (не для випожичання) Джерельне місце зберігання примірника (домашній підрозділ) Місце тимчасового зберігання чи видачі (підрозділ зберігання) Дата надходження Джерело надходження (постачальник) Інвентарний номер Видач загалом Повний (примірниковий) шифр збереження Штрих-код Дата, коли останній раз бачено примірник RFID-мітка Тип одиниці (рівень примірника)
    Класифікація Бібліотеки Конгресу (КБК) I     Читальний зал 2 Читальний зал 2 06.09.2003 Дарунок 2029935   TX910.F8 S63 2000 2029935 01.08.2019 E20000193209021123002A96 Книга