| 000 | 00986 a2200241 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 999 |
_c317273 _d317273 |
||
| 020 |
_a9788371414695 _q(cz. 1) |
||
| 020 |
_a9788371415418 _q(cz. 2) |
||
| 040 |
_aUA-LvUCU _bukr _cUA-LvUCU |
||
| 041 | 0 | _apol | |
| 090 |
_aTX641 _b.K66 _cTX641 .K66 |
||
| 100 | 1 | _aKonarzewska, Małgorzata | |
| 245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem _bpodręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej _cMałgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska |
| 260 |
_aWarszawa _bREA _c2007 |
||
| 300 |
_a2 ч. _bіл. _c25 см |
||
| 504 | _aМістить бібліографію | ||
| 590 | _bГірний, О. І. (392250, 392251) | ||
| 650 | 4 |
_aГастрономія _xОсвіта, професійно-технічна _vpp |
|
| 650 | 4 | _aГромадське харчування | |
| 650 | 4 | _aТовварознавство | |
| 700 | 1 | _aZielonka, Barbara | |
| 700 | 1 | _aKonarzewska-Sokołowska, Maria | |
| 942 |
_2lcc _cBOOK |
||