| 000 | 00948nam a22001937a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 999 |
_c305591 _d305591 |
||
| 020 | _a9786176797234 | ||
| 040 |
_aUA-LvUCU _bukr _cUA-LvUCU |
||
| 041 | 1 |
_aukr _heng |
|
| 090 |
_aTP548.6.O74 _bL4419 2019 _cTP548.6.O74 L4419 2019 |
||
| 100 | 1 | _aЛежерон, Ізабель | |
| 245 | 1 | 0 |
_aНатуральне вино _bвступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом _cІзабель Лежерон ; з англійської переклала Христина Демидюк |
| 260 |
_aЛьвів _bВидавництво Старого Лева _c2019 |
||
| 300 |
_a223 с. _bіл. _c24 см |
||
| 504 | _aМістить бібліографію та покажчик | ||
| 541 | 1 | _aДарунок Видавництва Старого Лева | |
| 700 | 1 |
_aДемидюк, Христина _eпер. |
|
| 942 |
_2lcc _cBOOK |
||
| 990 | _t11-19 | ||