Формула смаку : виклад науки високого куховарства + понад 100 вибраних рецептів / Нік Шарма ; передмова Крістофера Кімбола ; ілюстрації Матео Ріва ; переклали з англійської Олена Кушнеренко [та ін.].
By: Шарма, Нік.
Contributor(s): Кімбол, Крістофер [передм.] | Ріва, Матео [іл.] | Кушнеренко, Олена [пер.].
Publisher: Київ : ArtHuss, 2022. Description: 351 с. іл. 28 см.ISBN: 9786178025113.Other title: Flavor equation the science of great cooking explained + more than 100 essential recipes [Тит. ориг.].Subject(s): Кулінарія -- Техніка -- Рецепти| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Книга | Полиця видавництв | TX714 .S53 2022 (Browse shelf(Opens below)) | E200470B6DE064261ED70112 | Available | 389844 |
Містить бібліографію та покажчик
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.