Народні традиції випікання хліба в українців наприкінці XIX - на початку XXI століття : (за матеріалами Південно-Західного історико-етнографічного регіону) / Андрій Зюбровський ; Національна академія наук України, Інститут народознавства.
By: Зюбровський, Андрій Вікторович.
Contributor(s): Національна академія наук України Інститут народознавства.
Material type:
TextSeries: Проект "Наукова книга" (молоді вчені).Publisher: Київ : Наукова думка, 2018. Description: 189 c. 25 см іл.ISBN: 9789660016460.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Книга | Читальний зал 3 | GT 2868.2 .U37 Z58 2018 (Browse shelf(Opens below)) | E20000199407011323605320 | Available | 373725 |
Browsing Читальний зал 3 shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
| GT2850 .R6719 2018 Їсти | GT2853.G7 H36 2005 Food & feast in Medieval England | GT2866.U37 B65 2007 Наше сало історія, способи соління, страви, анекдоти | GT 2868.2 .U37 Z58 2018 Народні традиції випікання хліба в українців наприкінці XIX - на початку XXI століття | GT2868.2.U37 Z58 2022 "Поодинці біда не приходить" стереотипний образ лиха в традиційній та сучасній культурі українців | GT2868.2.U38 K66 1998 "Ліпше моє, неже наше" хліб як ідеал добробуту, моралі народу та альтернатива голоду в традиційних зразках фольклору | GT2880 .S3519 2007 Смаки раю |
Містить бібліографію та покажчик
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.