Гурманистика : культура еды и еда как культура / Джон Ковини.
By: Ковини, Джон.
Material type:
TextPublisher: Харьков : Гуманитарный Центр, 2016. Description: 134 с. 21 см.ISBN: 978-617-7022-92-2.Other title: Food.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Книга | Читальний зал 2 | TX357 .C6817 2016 (Browse shelf(Opens below)) | E200001732080039133090E2 | Available | 351728 |
Browsing Читальний зал 2 shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
| TX 321 .K6619 2019 Викинь мотлох із життя! мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди | TX324 .M3419 2020 Вишукане мистецтво прибирання по-шведськи як звільнити себе та свою родину від накопичених упродовж років непотрібних речей | TX353 .H5713 2000 Food | TX357 .C6817 2016 Гурманистика | TX385 .K65 2005 Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego Antyku i wczesnego Bizancjum, (III-VII w.) | TX631 .A45 2002 In the Devil's garden a sinful history of forbidden food | TX631 .P4813 2010 Slow food nation |
Бібліогр. : с. 133-134
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.