Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin, Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.].
Contributor(s): Flandrin, Jean-Louis | Montanari, Massimo | Sonnenfeld, Albert [ed.] | Botsford, Clarissa [tr.].
Material type:
TextSeries: European perspectives. Publisher: New York : Penguin Books, 2000. Description: xviii, 592 p. ill. 23 cm.ISBN: 0-14-029658-1.Uniform titles: Histoire de l'alimentation англійська
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Книга | Читальний зал 2 | TX353 .H5713 2000 (Browse shelf(Opens below)) | У20000193309014617006828 | Available | 345428 |
Browsing Читальний зал 2 shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
| TX 321 .B4519 2019 Коли менше - насправді більше | TX 321 .K6619 2019 Викинь мотлох із життя! мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди | TX324 .M3419 2020 Вишукане мистецтво прибирання по-шведськи як звільнити себе та свою родину від накопичених упродовж років непотрібних речей | TX353 .H5713 2000 Food | TX357 .C6817 2016 Гурманистика | TX385 .K65 2005 Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego Antyku i wczesnego Bizancjum, (III-VII w.) | TX631 .A45 2002 In the Devil's garden a sinful history of forbidden food |
Бібліогр. в кінці статей, Покажчик
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.